top of page
webb_3.jpg
New Action-teamet
NA-Teamet redigerad.jpg
Om teamet

Vi i teamet delar samma humanistiska värdegrund och drivs av ett gemensamt engagemang i att skapa verklig nytta. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet från många branscher och vi bidrar med olika kompetenser. Vi kan därför erbjuda vi ett helhetsgrepp i arbetet med utvecklingsfrågor för företag och organisationer. 

Via vårt nätverk kan vi också erbjuda kompletterande spetskompetenser inom de flesta områden. 

Keith Sivenbring

Keith Sivenbring
New Action Consulting

Konsult i kommunikation och ledarskap, VD

Jag har arbetat större delen av mitt liv som chef och drivs av att skapa insikter som får människor och team att bli trygga. 

Trygga team har lättare att arbeta med utveckling och förändring och  förstår vad var och en faktiskt behöver göra för att nå önskade mål.

Jag jobbar med ledares självledarskap utifrån beteendevetenskap och använder mig av metoder som jag av erfarenhet vet är hållbara och fungerar på lång sikt för både företag och organisationer.

_DSC0059.JPG

Maria Söderberg
DARE Consulting
 

Konsult rekrytering och HR  

Jag har gedigen erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen genom mitt arbete vid Adecco och Proffice. Har arbetat med rekrytering sedan 2004, våren 2016 startade jag DARE Consulting.

Annie porträtt.jpg

Annie Arnqvist 
Arnqvist & Sivenbring

Arkitekt, samhällsplanerare, utvecklingsstrateg

Har alltid varit intresserad av samhällsfrågor och samhällsutveckling vilket lett till att jag i huvudsak arbetar med olika former av planering och strategisk utveckling.

Utveckling av samhällen är komplexa utmaningar och för att lyckas med attraktivitetspusslet och alla aspekter av hållbarhet behövs samverkan mellan många kompetenser och förmågan att både se helheter och förstå detaljnivåer. 

anki-granstrom_edited.jpg

Anki Granström
Relevanta Consulting

Passionerad konsult i kommunikation och ledarskap 

Jag jobbar med kompetensförsörjning, rekryteringsstöd, och digitalisering och är en passionerad förändringsledare med hjärtat i Norrbotten. Med en lång erfarenhet av chefstjänster i olika myndigheter jobbar jag med ett inkluderande ledarskap som verktyg till att bidra till hållbar förändring med människan i centrum.

Sabrina Suikki webb.jpg

Sabrina Suikki
Ikki Advice

Jurist, strategisk och juridisk affärsrådgivare

Jag stöttar entreprenörer och tillväxtföretag med strategisk och affärsjuridisk rådgivning via managementstöd och styrelseuppdrag. Jag arbetar med global kommunikation och koordination samt tar fram och översätter juridiska och andra dokument på finska, svenska, engelska och franska.

Anders Smedsaas.jpg

Anders Smedsaas
Human Invest 

Affärsutvecklare/Entreprenör

Strateg

Driven affärsutvecklare och entreprenör med bred erfarenhet från såväl privat som offentlig verksamhet.

En drivkraft och passion att få såväl organisationer och bolag som individer att växa. En erfarenhet och förmåga att arbeta såväl strategiskt som kundnära och operativt.

0703-70 72 01

anders@huminv.se

bottom of page