top of page
About: Section Title

Om oss

Keith Annie2 96.jpg
Annie Arnqvist, Keith Sivenbring
Varför vill vi utveckla människor och samhällen? 

Vår värdegrund utgår från vår syn på människan. Alla människors har ett lika värde och ska behandlas med respekt. Alla människor har också förmåga och vilja att bidra i sitt sammanhang och har ett ansvar för sitt agerande och sin situation. 
Alla människor tänker olika, har olika behov och drivkrafter. Det handlar om att ta reda på vad de behöver för att faktiskt kunna bidra. Vi drivs av passion, glädje, hög energi och av att se människor växa!

Text om olika ideella engagemang, återflyttare, kärlek till Norrbotten och den norrbottniska mentaliteten

Formulera om

Människosyn värdegrund, drivkrafter passioner, personligheter 

Det enkla är det svåra!Utifrån 30 års erfarenhet av ledarskap och coaching har vi utvecklat metoder som snabbt och effekt identifierar utmaningar och lösningar.Och inte bara det...
Vilka är vi?

Vi är seniorkonsulter och har många års egen tillämpad erfarenhet av ledarskap, coaching och utveckling i företag, myndigheter och civilsamhälle.

 

Vår breda erfarenhet från olika branscher har gett oss möjligheten att se och förenkla det komplexa och svåra – kanske till och med göra det lustfullt.

NewAction är ett dotterbolag till Arnqvist & Sivenbring AB med fokus på att utveckla människor, företag och metoder. Vi jobbar tillsammans med andra seniorkonsulter med skärpa för att kunna erbjuda ett helhetsgrepp om företag och dess utveckling.

Hur arbetar vi?

Insikter

Genom att träna ledare i hur de skapar insikter hos medarbetarna om VAD de ska göra, HUR det ska göras och VARFÖR det är viktigt, bygger vi hållbara företag. 

Metoder 

Vi utvecklar och använder oss av beprövade metoder och utgår från vetenskap om vad medarbetare faktiskt behöver för att kunna jobba mot målen.

Resultat

Med trygga relationer och team, tydliga planer och kontinuerlig uppföljning skapas comittment att verkligen nå målen.

New Action ger nya resultat!

Keith Sivenbring

Konsult inom Kommunikation & Ledarskap 
Affärsutveckling, VD, delägare

KOrt CV

Som inflyttad 2005 från Göteborg, förälskad i människorna i norr och det vackra Norrbotten vill jag att företag och organisationer ska utvecklas på ett bra sätt. Det kräver komittment, kunskaper, stöd och vilja till förändring.

Med en grund i pedagogik, som gammal folkbildare och chef med 20 års erfarenhet av ledarskap, vet jag hur viktigt det är att inte bara ta fram vision och mål, utan även motivera medarbetarna och skapa förutsättningar för dem att faktiskt jobba mot målen.
Genom att visa respekt för olikheter, se och bekräfta och styra, via coachande ledarskap, utvecklas medarbetarna ständigt i sina roller. 

Jag jobbar sedan tio år inom näringsliv och myndigheter med att hjälpa chefer att skapa attraktiva och framgångsrika team. Min passion är att utveckla nya metoder för att skapa delaktighet och utveckla fungerande verksamheter där människor vill bidra, trivas och växa i sina roller.

Under åtta år arbetade jag vid Arbetsförmedlingen, bland annat med att bygga upp en ny Kundtjänst i Arvidsjaur. Jag jobbade även fyra år som personalutbildare centralt inom myndigheten, där jag producerade utbildningar och utbildade medarbetare inom bland annat ledarskap, samtalsmetodik och myndighetsutövande.

Med erfarenhet från att jobba med utveckling av civilsamhälle, myndigheter och näringsliv har jag fått en bred kompetens och förståelse över hur relationerna mellan dessa fungerar. 

Jag har mycket energi, är nyfiken och intresserad av nästan allt utom sport. Med en bakgrund som musiker och tekniker och ett brinnande intresse för beteendevetenskap, nyttjar jag många resurser. Mina intressen och breda bakgrund gör att jag fått erfarenhet och förståelse över människors  olika förutsättningar och behov. 

Annie Arnqvist

Delägare, Arkitekt SAR/MSA & Samhällsplanerare 
Konsult inom strategisk utveckling, idé- och metodutveckling. Delägare

Sedan 2012 jobbar jag som konsult med Kommunikation & Ledarskap vid Arnqvist & Sivenbring. I NewAction arbetar jag med beprövade metoder inom affärsutveckling som hjälper chefer och medarbetare att skapa attraktiva och framgångsrika företag.

I grunden är jag tekniker och kommer från Göteborg, där jag under 20 år arbetade som chef inom folkbildningen. Min passion var då att bygga upp inspirerande och kraftfulla verksamheter och se människor växa i sina roller. 2005 flyttade jag till Norrbotten och jobbade 8 år inom Arbetsförmedlingen, bland annat med att bygga upp nya Af Kundtjänst i Arvidsjaur. Jag jobbade sedan 4 år centralt inom myndigheten som personalutbildare, där jag producerade utbildningar och utbildade medarbetare inom bland annat ledarskap, samtalsmetodik och myndighetsutövande. Eftersom jag har en bred kompetens och har jobbat inom civilsamhället, myndighet och näringsliv har jag fått förståelse över hur relationerna mellan dessa aktörer fungerar.

Vi hjälper dig med

Ledarskap & organisation

NewAction ledarskap handlar om att coacha, skapar insikter och comittment hos medarbetarna och fråga vad de behöver för att kunna göra jobbet. 

Medarbetare & team

Trygga medarbetare och team som vet VAD, VARFÖR och HUR de ska göra,
blir engagerade och når lättare sina mål. 

Kund & försäljning

Genom att skapa relationer med kunderna och beskriva kundnyttan utifrån både fakta och känsla blir kunderna stärkta och motiverade att samarbeta.     

DSC_0629.jpg
Därför ska du anlita oss
  • Bättre lönsamhet

  • Minskad arbetsbörda för ledare och ägare

  • Bättre fungerande grupper och individer

  • Gör skillnad på riktigt

Namn, titel

Dela de fantastiska saker kunder säger om ditt företag. Dubbelklicka, eller klicka på Redigera text.

Namn, titel

Dela de fantastiska saker kunder säger om ditt företag. Dubbelklicka, eller klicka på Redigera text.

Namn, titel

Dela de fantastiska saker kunder säger om ditt företag. Dubbelklicka, eller klicka på Redigera text.

bottom of page